Proširena linija 100% SPA iz laboratorija Kozmetike Afrodita prilagođava se modernom potrošaču koji živi pun, aktivan život a pri tome ne zaboravlja na sebe.

Novi proizvodi za cjelovitu njegu tijela od detoksikacije do potpunog opuštanja! Solni piling nježno uklanja odumrle stanice kože i potiče detoksikaciju; Sufle za tijelo očarava laganom, kremasto-pahuljastom teksturom koja pruža optimalno hidratiziranje kože pa ona postaje svilenkasta na dodir; tri nova mlijeka za tijelo, u praktičnoj ambalaži s pumpicom, predstavljaju individualnu „terapiju“, koju biramo ovisno o potrebama kože i željenom cilju: NOURISH-GOLD THERAPY – terapija za suhu kožu, DETOX THERAPY – pročišćavajuća terapija i FIRMING – učvršćujuća terapija.

Proizvodi sadrže iznimne, 100% prirodne sastojke (eterična ulja, maslac, hijaluronsku kiselinu, biljne ekstrakte kišne šume, ulja za njegu, sol Mrtvog mora…) te udružuju  ritual njege s osobnim SPA doživljajem i rezultatima koji očaravaju!

Za detaljnije informacije o novoj Afrodita SPA liniji, posjetite: www.webshop.afroditacosmetics.com.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend