Kaviar Gauche jedan je od najpopularnijih modnih brendova u Njemačkoj i najpoznatiji je po svojim romantičnim vjenčanicama.

CATRICE surađuje s Kaviar Gauche-om već treći put, a unutar ove suradnje stvoreno je mnoštvo beauty proizvoda u osebujnom stilu berlinskog dizajnerskog dua. Pakiran u elegantnoj, zlatnoj kutiji ovaj set se sastoji od kistova i torbice za kistove i idealan je kao dar – bez obzira bilo to za vašu najbolju prijateljicu ili samo za vas.

SET KISTOVA

Sa svojim pojedinačnim utorima, torbica za kistove nudi praktično i istovremeno elegantno rješenje za čuvanje kistova. Unutar torbice, tri kista s visokokvalitetnim, sintetičkim čekinjama kompletiraju set:

Blush & Contour kist idealan je za blendanje.

Eye Lid kist za sjenilo lagano nanosi teksturu sjenila na pokretni dio kapka. Zahvaljujući kratkim, gustim čekinjama, također je pogodan za postavljanje točnih naglasaka duž donje linije trepavica.

Highlight proizvod: Kist za puder dostupan je samo unutar ovog seta. Kist za lice je savršen za pomoć pri nanošenju pudera u prahu za postavljanje šminke na mjesto.

 MPC 138,90 KN

Catrice Limitirana kolekcija „Kaviar Gauche“ set kistova će biti dostupna početkom prosinca na prodajnim mjestima Dm-a i Bipe, do isteka zaliha.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend