Nema mesta za paniku. Facebook svakim danom raste i nekada sebe i preraste, pa se batrga u kratkim i uskim pantalonama koje mu više nisu po meri.

Elem, Facebook trenutno ima preko 60 različitih kombinacija aplikacija!  Šta to znači? To znači da Srbija, Kambodža i Šri Lanka nisu jedine zemlje gde se vrše FB testiranja.  Kod nas je to Explore Feed, ali kod nekog drugog to je Marketplace ili ikonica za TV ili pak značkica koja se prikazuje ukoliko čuvate dosta objava za kasnije čitanje ili podsećanje.

Takođe, razlike se ne vide samo prema lokaciji već i prema uređaju koji koristimo. A to znači da Facebook koristi algoritme i prati naše navike, redovno.

Vrlo je moguće da će u jednom trenutku napravili personalizovani meni za svakog korisnika ponaosob u odnosu na to šta taj korisnik najviše posećuje, upotrebljava… Sve u odnosu na to koje su mu navike.

Dok se on igra sa našim profilima i mi se igramo sa njegovim mogućnostima. Svakako je FB mreža koja svakim danom ima sve više korisnika i ove promene neće uticati na smanjenje istih. Isuviše smo zavisni od društvenih mreža da bismo ih tako lako napustili zbog jedne raketice ili jedne tezgice.

Još jednom, link sa mogućim kombinacijama u prilogu.

Oglašavanje

O autoru

Sociolog u ulozi preduzetnika koji svoju kreativnost izražava kroz marketing i reči. Pokreće na akcije, povezuje ljude, a pege su joj zaštitni znak. Ponosna vlasnica jedne marketinške agencije i jednog doma za stare.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend