Domaća aplikacija koja vas vodi kroz svet tehnologija i dešavanja iz IT sveta

0

Dobar deo dana većina nas provodi na svom mobilnom telefonu, u potrazi smo za novim informacijama i dešavanjima, pretražujemo internet, a u te svrhe u ponudi je i veliki broj aplikacija. Ako ste zaljubljenik u nove tehnologije i informacije iz sveta IT-a, biznisa, marketinga onda ste sigurno zapratili velike svetske portale koji obrađuju ovakve vesti i na izvoru su pravih informacija.

Kako bi pružili prave i zanimljive vesti na sprskom jeziku, domaća ekipa programera je napravila aplikaciju koja će biti vaš vodič kroz svet IT-a i tehnologija. Aplikacija pod nazivom Ukratko, donosi najnovije vesti iz sveta IT-a, savremenih tehnologija, marketinga, biznisa, zabave i gejminga.

Prednost korišćenja ove aplikacije jeste da se vesti korisnicima prenose u sažetom formatu, pošto je u današnje vreme teško korisnicima zadržati pažnju i ljudi su uvek željni novih informacija. Kako kažu iz redakcije Ukratko, ovakav sažeti format se za 4 meseca koliko Ukratko postoji, pokazao kao pravi i odgovarajući sobzirom na to ko su korisnici aplikacije i kome je namenjena. Dobili su veliki broj pozitivnih komentara i predloga za dalje unapređivanje na čemu se konstantno radi i razvija. Dosta se pažnje obratilo na brzinu same aplikacije kao i na dizajn iste. Bilo da ste student, IT stručnjak, zaljubljenik u igrice, ili neko koga interesuje šta se to dešava u Silicijumskoj dolini, koje su pozicije otvorene ako ste u potrazi za poslom, koji su novi trendovi u marketingu i IT-u, Ukratko aplikacija će se naći na vašim telefonima.

Pored standardnih vesti koje su kategorisane i podeljene kako bi korisnik na jednsotavan i lak način došao do njih, Ukratko vam omogućava da se informišete i o svim konferencijama u regionu i dešavanjima vezanim za IT industriju. Ako ste u potrazi za slobodnim co-working prostorom očekuje vas spisak i opis svih prostora u zemlji.


Aplikaciju možete koristiti i kao registrovan i kao neregistrovan korisnik prednosti koje imate ako se registrujete jesu da možete sačuvati vesti kasnije čitanje i biti u toku sa najnovijim dešavanjima i promocijama koje Ukratko često ima. Jedna od takvih promicija koja je sad u ponudi jeste da možete osvojiti besplatnu kartu za Spark.me konferenciju u Budvi.

Sve ovo možete proveriti i testirati preko portala Ukratko na adresi www.ukratko.biz a aplikacija Ukratko je dostupna kako za Android tako i za iOS operativne sisteme.

Androidhttps://goo.gl/ZszHTk
iOS:  https://goo.gl/18uaHi

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

hello@creative-brackets.com'

Zdravo! Da, da, Vama se obraćamo. Mi smo digitalna agencija Creative Brackets, bavimo se izradom cloud aplikacija, dizajnom i marketingom. Volimo izazove, posvećenost i dobre ljude. Ne zaboravite da šerujete članak i pohvalite Adria Daily na socijalnim mrežama. Uživajte!

Ostavite odgovor

Send this to friend