Kažu da je offine oglašavanje u zalasku, ali da li je zaista tako? Kompanija Display Devices je u saradnji sa kompanijom Coca-Cola predstavila svoj 3D displej. Na Times Square-u postavili su jednu od revolucionarnijih pokretnih reklama. Mnogi su mislili da je u pitanju iključivo 3D animacija, ali su se vrlo brzo uverili u suprotno. Prvo pitanje koje je svima palo na pamet je: Koliko ovo može da košta? Postavili smo ga i mi Display Devices-u i željno iščekujemo odgovor.

Inače, zanimljivo je i to da su jedna od američkih kompanija koju angažuje jako veliki broj svetski poznatih i velikih kijenata i proizvode neverovatno zanimljive reklame, displeje, modele i slično, ali je njihova Facebook stranica apsolutno neaktivna sa celih 88 lajkova.

I dok mi čekamo odgovore i razmišljamo da li online pobeđuje offline i obratno, do tada pogledajte i sami kako izgleda novi bilbor u New York-u.

Oglašavanje

O autoru

Sociolog u ulozi preduzetnika koji svoju kreativnost izražava kroz marketing i reči. Pokreće na akcije, povezuje ljude, a pege su joj zaštitni znak. Ponosna vlasnica jedne marketinške agencije i jednog doma za stare.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend