Restoran „Enso” ima novi program – „Zvuči ukusno!”

0

Restoran Enso je osmislio novi program pod nazivom “Sounds delicious”, koji se svakog petka I subote održava u predivnoj i zelenilom okupanoj bašti  Mitropolita Petra 8.

Petak baš zvuči ukusno!  Probajte naš recept za idealan početak vikend provoda. Napravite podlogu perfektnim ukusima iz Enso kuhinje, koje upotpunjuju zavodljivi zvukovi vinila. Ovog petka uživamo u odabiru istinskog muzičkog somelijera, Cobe. Slobodan Jovanović već svima poznat po ozbiljnoj arhivi muzičkh ploča, a naravno i izboru istih.

https://www.mixcloud.com/Valternativa_Radio/special-guest-mix-by-dj-coba/

U subotu 1.jula u bašti restorana Enso, u ulici  Mitropolita Petra 8,  na naše veliko zadovoljstvo Alex and Ferguson (lično), odnosno Aleksandra Bijelić  Aleksijević i Ivan Aleksijević, su domaćini ove večeri.

Uživaćemo u džez standradima, prelepoj bašti i magičnim ukusima. Restoran Enso je pravo mesto za potpuni hedonizam. Za energetski start, pobrinuće se Red Bull welcome coctail!
063594924, Mitropolita Petra 8

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend