Provedite leto uz najbolju ledenu kafu ‒ „Grand Freezeˮ

0

U borbi sa vrelim letnjim danima svako od nas pronalazi svoje idealno rešenje za osveženje. Mi vam preporučujemo najpoznatiji napitak u svetu ‒ kafu. I to ne bilo koju, već ledenu kafu broj jedan u Srbiji, prema podacima „Nilsen” maloprodajnog indeksa, „Grand Freezeˮ.

(Fotografija: Cookies & Iced coffee; „Jutjub”)

Većina nas ovu borbu sa toplotom pokreće, na primer, čitanjem i maštom ‒ zažmure, nasmeju se, te se mislima presele pored neke reke, sedeći u nekom čamcu ili pak na najlepše svetske plaže i najpoznatija letovališta, kao što su Tajland, Maldivi, Karibi, Sejšeli, Dubai… Međutim, samo oni iskusni znaju da je ledena kafa pravo osveženje. Ova kafa nije samo vaš saveznik u borbi sa visokim temperaturama, nego i vaš partner u relaksaciji i uživanju. Pun, kremast i osvežavajući ukus „Grand Freeze-aˮ učiniće da vam dan bude potpun, a leto, ukoliko već nije, postane omiljeno godišnje doba.

(Fotografija: Kraljevina Tajland; „Vikimedija”)

Sve što je potrebno je da otkrijete koji ukus vam se najviše dopada, zatim da uzmete par kockica leda, vodu ili mleko i osvežavajući napitak je spremno za par trenutaka – toliko jednostavno da možete pripremiti dok zamišljate vaše omiljene destinacije. Zahvaljujući jednostavnoj pripremi i pakovanju ne morate da brinete, ova ledena kafa može da putuje sa vama uvek i svuda.

Zato, trknite do najbliže prodavnice, kupite „Grand Freezeˮ i uživajte u letnjim danima koji nam predstoje!

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom (profesionalno) 2015. godine. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i Novinarsku školu UNS-a. Student FILUM-a.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend