Dunja Style nakit: privezak polumeseca kao imperativ

0

Minđuše alke smo ranije vrlo često nosili, trend nošenja istih je jenjavao dok nije stiglo i leto 2017. Sada ih možemo videti apsolutno svuda – danju na ulicama grada, noću u klubovima ali i na plažama i bazenima. Da vas podsetim, taman ten u kombinaciji sa alkama doprinosi „latino“ sexy izgledu. 

Pored zlatnog lančića koji doseže do struka, privezak polumeseca je takođe aktuelan posebno u kombinaciji sa čokerom i to u vidu lančića. A kako je svako leto nezamislivo bez pom poma, Dunja Style izlazi u susret i tom trendu ali na nešto drugačiji način.

Dunja Style nakit donosi nešto sasvim novo na našem tržištu a aktuelno u svetu. Ukoliko pratite i nosite Dunja Style Jewelry, bićete moderni i korak ispred ostalih – bar kada je reč o Srbiji.

Nakit Dunja Style možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Send this to friend