Con film, jedan od vodećih filmskih distributera u regionu, potpisao je ugovor o zastupanju kompanije Filmbankmedia. Reč je o licenci za prikazivanje filmova na svim javnim površinama. Na taj je način Con film postao službeni licencor za javno prikazivanje filmova velikih holivudskih kompanija koje uključuju Sony Pictures, Warner Bros, Walt Disney, 20th Century Foxi mnoge druge. Ugovor se odnosi na javno prikazivanje filmova sa DVD i Blu-ray diskova i to u svim državama regiona – Srbije, Crna Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Makedonije.

Dosadašnja praksa dobijanja legalnih prava na prikazivanje filmova na javnim površinama i različitim atraktivnim mestima tokom održavanja posebnih događaja bila je izuzetno komplikovana zbog toga što se za svaki film trebalo da se traži odobrenje producenta tog filma. Upravo zato su mnoge kompanije i organizacije ili odustajale od javnog prikazivanja filmova ili radile to ilegalno uz veliki rizik visoke novčane kazne. Con film potpisanim ugovorom s kompanijom Filmbankmedia ostvaruje pravo na prikazivanje filmova upravo na ovakav način što ceo proces izuzetno pojednostavljuje. Od danas ukoliko neko želi da prikaže film u javnoj ustanovi ili na javnoj površini dovoljno će biti da se obrati Con filmu.

Katalog filmova koji je obuhvaćen ugovorom je impozantan. U njemu se nalaze skoro svi filmovi velikih holivudskih kompanija snimljenih od ranih 30-ih godina prošlog veka pa sve do najnovijih blokbastera iz ove godine. Neki od najatraktivnijih naslova su : „Kazablanka“, „2001: Odiseja u svemiru“, „Ben Hur“, „Titanik“, „Gospodar prstenova“, „Osvetnici“ i  mnogi drugi.

Svi zainteresirani mogu da se javena adresu javnoprikazivanje@con-film.com i realizuju svoje javno prikazivanje filmova već sutra.

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend