Milioni dece širom sveta obožavaju crtani film „Maša i medved“, a upravo najmlađi Beograđani imaju priliku da uživaju u pustolovinama ove simpatične devojčice i njenog prijatelja medveda u atrijumu BIG FASHION centra, od 9. do 27. decembra.

U okviru ove besplatne interaktivne postavke, deca uzrasta od 4 do 9 godina imaju priliku da se igraju na različitim edukativnim radionicama, vežbaju na trampolini, gledaju epizode ove crtane serije, ali i da zavire u Mašin orman i provedu vreme u pravom selu u kome žive njihovi omiljeni crtani drugari. Na kraju pustolovine mališane očekuje slikanje sa originalnim maskotama Maše i medveda.

Više stotina mališana je već prvih dana posetilo ovu zanimljivu postavku, a među njima se posebno istakla jedna četvorogodišnja devojčica Maša koja je upravo ime dobila po glavnoj junakinji ovog zabavnog ostvarenja.

Selo „Maše i medveda“ i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 časova, kao i vikendima od 12 do 20 časova. Naravno, pobednike igara očekuju i odlične nagrade.

Vaši komentari na tekst

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend