WOLF 2017 okupio na stotine rumunskih posetilaca i tako inicirao perspektivnu prekograničnu saradnju!

0

WOLF 2017, novi veliki muzički festival održan 28-30. jula u Spomeniku prirode “Straža” nadomak Vršca, zabeležio je veliku posećenost.

Festival je ugostio preko 35 muzičara i DJ-a iz zemalje i sveta, koji su na 2 bine tokom 3 dana programa izvodili raznovrsne muzičke žanrove kao što su Ambient, Chill-Out, Progressive Trance, Full On, Goa Trance i sl.

Najpopularniji izvođači, kao što su GOASIA, BOOM SHANKAR, AIOASKA, SARMATI, TROPICAL BLEYAGE, DJ SUN, PULSAR, BPM, premašili su sva očekivanja posetilaca “vučijeg” densflora, koji su vidno uživali u njihovim energičnim ritmovima i prelepim melodijama.

Kamperi iz celog sveta “okupirali” su svojim raznobojnim šatorima duboku festivalsku šumu i tamo se odmarali, relaksirali i uživali u prelepoj prirodi Spomenika prirode “Straža”.

Ljubitelji adrenalina su se oprobali u avanturističkim aktivnostima kao što su vožnja kajacima po reci Karaš, ZipLine, Paintball, Airsoft i streljaštvo.

Neizostavan deo festivalskog programa i scenografije bili su i umetnički sadržaji koje je u šumski ambijent savršeno uklopilo udruženje umetnika “Myth Of Creation”.

Preko 50 umetnika iz Srbije i sveta je po celom festivalu danonoćno prikazivalo svoje stvaralačke sposobnosti kroz: slikanje, Body Art, dekorisanje, žongliranje, ručne i umetničke radove, instalacije, pozorište, akrobacije sa vatrom, crtanje kanom… itd.

Pored brojnih domaćih posetilaca, Festival je okupio i veliki broj inostranih gostiju iz Evrope, a najviše iz Rumunije i Makedonije, te je na taj način inicirana perspektivna prekogranična saradnja.

Festival je realizovan u saradnji sa gradom Vršac i Turističkom organizacijom Vršca, sa ciljem da se napravi novi, veliki, internacionalni festival koji će svake godine privlačiti na hiljade posetilaca iz Srbije, zemalja regiona i čitavog sveta.

Organizatori za sledeću godinu najavljuju još bogatiji program, još jaču produkciju, još više poznatih izvođača, ali i produžavanje festivala za još nekoliko dana.

Kompletnu galeriju slika i video zapisa možete pogledati na www.fb.com/wayoflifefest, a za ostale informacije posetite www.wayoflifefest.org .

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend