Plesno veče i plesne radionice večeras na Sava Promenadi

0

Ljubitelji dobre zabave i muzike imaće priliku da svoje plesno umeće pokažu na Velikoj žurci koja će biti održana na Sava Promenadi, jednom od najlepših šetališta u Beogradu. U petak, 8. septembra, sa početkom od 18h, biće organizovane besplatne plesne radionice za decu i odrasle, a podijum će kasnije „zapaliti“ grupni i individualni nastupi profesionalnih plesača.

Žurka na Sava Promenadi je projekat pet plesnih škola rekreativnog plesa iz Beograda i Tima za velike plesne žurke, okupljenih oko zajedničke ideje da kroz ples promovišu zdrav način života. Prednost da naprave svoje prve plesne korake imaće najmlađi posetioci na radionici koja će početi u 18.15 časova, a koja je specijalno prilagođena za njihov uzrast. Odrasli će „razmrdati kukove” uz zvuke popularnih melodija nešto kasnije te večeri, oko 19 časova. Poznate plesne trupe i solo igrači će podijum za igru zauzeti u 20h i Beograđanima prirediti pravu eksploziju ritmova i energije koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend