Bitefartcafe ovog vikenda poziva ekipu na rođendansku žurku i to takozvanog najslađeg rođendana, šesnaestog po redu. Kultni beogradski klub je pre samo mesec dana započeo sedamnaestu sezonu živih svirki i žurki koje isto toliko dugo važe za najbolji provod u gradu, ali i najkvalitetniji provod, kada su bendovi, opuštenost, ples, zvuk, ventilacija i usluga u pitanju. Za sebe kažu da su klub u “kome se stvarno đuska”, a dugogodišnji gosti to i potvrđuju.

Slavlje počinje u petak 10. novembra, kada će nastupiti novosadska atrakcija, Gift. Ultimativna zabava uz njihov jedinstveni performans i set listu koja broji najveće hitove Depeche Mode, David Bowie, Pulp, Placebo, Cure, Joy Division, Blur i mnoge druge, uz šljokice, opijajući ples, čekaju odvažne koji su spremni da se prepuste strastima i budu deo glam zabave. Vikend provod nastavlja Makao, bend koji svira house bolje nego što ga didžejevi puštaju. U Bitefartcafeu nastupaju otprilike isto koliko klub postoji, uvek sa osveženim, aktuelnim repertoarom i energijom koju prenose na publiku. Iz Bitefartcafe-a najavljuju iznenađenja i poklone, kao zahvalnost dugogodišnjim gostima, ali i onim novim koji tek otkrivaju klub u kome su oni koji ne igraju ugrožena vrsta.

Više informacija pronađite na FB EVENTU.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend