Zbog ogromnog interesovanja publike, autorski projekat Ivana Bosiljčića muzičko-poetsko veče „Par stihova za nas“ će biti održan i drugo veče zaredom 22. decembra 2017. godine, u 19.30h, u Operi i teatru Madlenianum! Nakon brzo rasprodatog kocerta u samo par dana, tražila se karta više, i ponovljen je uspeh iz marta ove godine, kada su takođe otvarani novi termini zbog izuzetnog interesovanja publike!

Nizom koncerata održanih početkom ove godine u Madlenianumu, kao i ranije pred prepunim dvoranama Doma sindikata, ovaj program je ustanovio svoje značajno mesto među publikom. Važno je spomenuti izuzetno posećene koncerte u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, kao i niz koncerata širom Austrije, Švedske, Norveške, kao i na Islandu, a ove godine i širom Kanade! Premijera ovog projekta je ostvarena 2009. godine u Beogradu, i od tada je izveden na desetine puta širom sveta!

Vaši komentari na tekst

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend