Planirani kapacitet Hale sportova za koncert Beth Hart 11.novembra je rasprodat! Zbog ogromnog interesovanja publike, u prodaju je pušteno još 500 ulaznica za tribine.

 Nedavno je planirani kapacitet Hale sportova proširen za 350 sedećih mesta, ali to nije bilo dovoljno za sve one koji su želeli da jedinstvenu Beth Hart čuju uživo – te ulaznice rasprodate su za samo nekoliko dana! Kako interesovanje za njen prvi koncert u Beogradu i dalje ne jenjava, organizatori su odlučili da u prodaju puste ulaznice za još 500 sedećih mesta.

Ulaznice po ceni od 3400 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Podsećamo, na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.  Ova izuzetna umetnica dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne saradnje koje je ostvarila sa nekim od najvećih muzičara našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes). Važan deo njene karijere je i dugogodišnja saradnja sa gitaristom Džoom Bonamasom (Joe Bonamassa), sa kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u toku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje naredne godine.

Ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ovako veliko! Zato – ne propustite njen prvi nastup u Beogradu, dođite u Halu sportova 11.novembra!

Oglašavanje

O autoru

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend