Euroleague

JB showroom kao nezaobilazna adresa za modne sladokusce

0

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak novom je kolekcijom najavila novu splitsku modnu bajku.

Elegantne haljine, lepršavi ljetni dizajn inspiriran arhetipskim svijetom mitova i legendi, odlike su kolekcije koja se od sada može razgledati u novom splitskom showroom-u u ulici Ruđera Boškovića 13. Prvi posjetitelji razgledali su unikatne odjevne kombinacije kolekcije pod nazivom The Mystic.

Dizajnerica Jelena Bošnjak je svoju prvu kampanju predstavila još u lipnju prošle godine kolekcijom jesen/zima 2016. Specifična modna priča prikazana je kroz prizmu poznate hrvatske bajke – Šuma Striborova. Nastavak modne priče pod nazivom Black fairy tail dizajnericu je odveo u kreativni prikaz dobra i zla, u kojem su prevladavale divne i bajkovite crne haljine. Kolekcije snažnih naziva te uvjerljivih priča, namijenjene su prije svega, samostalnim ženama koje su sigurne u sebe i spremne ulagati u svoj osobni razvoj i karijeru. Brend se bazira i na večernjim i na dnevnim varijantama haljina i odjevnih kombinacija idealnih prozračnih materijala i nježnih boja.

Jelena Bošnjak

JB design od prvih dana lansiranja bilježi veliki uspjeh stoga ne čudi da će se nova modna splitska adresa s neodoljivim uređenjem prostora, pokazati kao novo omiljeno mjesto zaljubljenica mode.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Send this to friend