Romantična Budimpešta u predbožićno vrijeme pokazala se idealnom pozornicom za nastup jednog od najpoznatijih glazbenih izvođača svih vremena!

Trosatnim spektaklom u prepunoj PappLaszlo areni u trans je bacio brojne okupljene poklonike, koji su ga gromoglasnim aplauzom neprekidno pozivali na bis i ostanak na bini. Iako se ime Andree Bocellija od samih početaka njegove karijere povezuje s vrhunskim vokalnim sposobnostima i besprijekornom glazbeno-scenskom produkcijom, tenor je ovom posljednjom turnejom nadmašio sva očekivanja i, sigurni su mnogi, potvrdio mjesto u glazbenoj povijesti.

Ipak, sama turneja nije krenula prema planovima. Tenorova ozljeda usred pada s konja i kraći boravak u bolnici na trenutak su doveli u pitanje sve planove, no brojne upite i želje za što bržim oporavkom tenor je brzo uslišio najavivši kako će se nastupi održati prema očekivanom rasporedu. Upravo zbog tako tmurne atmosfere na samom početku turneje reakcije iz PappLaszlo arene su odlična vijest, poručio je organizator nadolazećeg zagrebačkog koncerta i direktor Star Produkcije Alen Ključe:

„Bocellijev koncert u Budimpešti još jedna je potvrda glazbeno-produkcijskog spektakla koji nas očekuje u Zagrebu. Sve viđeno izvedeno je na najvišoj razini te nam predstoji još mnogo posla, no ne sumnjam da ćemo ispuniti sva očekivanja te domaćoj publici osigurati vrhunski doživljaj“ – poručio je Alen Ključe.

Koncert u zagrebačkoj Areni održat će se 10. ožujka sljedeće godine, neposredno nakon obilježavanje Međunarodnog dana žena, kojima će biti posvećen najveći dio glazbenog repertoara. A s kolikim se nestrpljenjem očekuje nastup Andrea Bocellia govore i podaci o prodaji ulaznica, stoga si na vrijeme osigurajte dolazak na koncert najvećeg šarmera među pjevačima.

Ulaznice potražite na internetskoj stranici www.eventim.hr.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend