Beth Hart u Hali sportova

0

Jedna od najboljih bluz – rok pevačica današnjice, Beth Hart, nastupiće u Hali sportova, 11. novembra 2017. godine.

U svojoj dugodišnjoj karijeri, ova izuzetna umetnica, Beth Hart, dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Gremi, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i lajv albuma, a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne saradnje koje je ostvarila sa nekim od najvećih muzičara našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes). Važan deo njene karijere je i dugogodišnja saradnja sa gitaristom Džoom Bonamasom, sa kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u toku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje u toku ove godine.

Na turneji u okviru koje će posetiti i Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade bluz standarda po kojima je i postala poznata.

Beth Hart je rođena u Los Anđelesu, a muzika je postala deo njenog života pre nego što je, kako sama kaže, postala svesna sebe.
Iako je prve albume izdala početkom devedesetih, pažnju javnosti privukla je 1999. godine singlom „LA Song (Out of This Town)“, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznim putem.
Pre dve godine izdala je album „Better Than Home“, koji je stigao do prvog mesta Itunes Blues liste, a dospeo je i na 4. mesto ukupne MOJO liste albuma godine.

Više informacija potražite na zvaničnom eventu

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend